Élelmiszeripari termékek


Napjainkban az élelmiszer(ipari termékek tömeg)gyártás(a) elképzelhetetlen adalékanyagok használata nélkül. Az adalékanyagok segítségével megőrizhetjük a termékek tápértékét, növelhetjük eltarthatóságukat, javíthatjuk érzékszervi tulajdonságaikat valamint feldolgozhatóságukat, így biztosítva az állandó minőségű termékek gyártását.

Az Anilin Zrt. elsődleges törekvése a legmagasabb minőségű termékek készletezése és forgalmazása, melyek mindenkor megfelelnek a hatályos Európai Uniós előírásoknak. Ennek biztosítása érdekében társaságunk minőségirányítási és élelmiszerbiztonsági irányítási rendszereket működtet (ISO 9001 és ISO 22000).

  • Aceszulfám-K
  • Ammónium-hidrogén-karbonát (szalalkáli)
  • Aszkorbinsav
  • Aszpartám (granulátum)
  • Citromsav-anhidrát
  • Citromsav-monohidrát
  • Diammónium-foszfát
  • Étkezési vákumsó
  • Eritrit
  • Fruktóz
  • Kálium-metabiszulfit (borkén)
  • Kálium-szorbát (granulátum)
  • Kókuszvirág cukor
  • Monokálium-foszfát
  • Nátrium-benzoát (granulátum)
  • Nátrium-ciklamát
  • Nátrium-metabiszulfit
  • Nátrium-szacharinát
  • Stevia (por, granulátum, tabletta)
  • Színezékek
  • Szukralóz
  • Taumatin
  • Taurin
  • Trinátrium-citrát
  • Xantángumi
  • Xilit

További információk

Pócsik Frida
+36 30 477 9055
+36 1 323 3088
frida.pocsik@anilin.hu

Sándor Beáta
+36 1 323 3084
sandorb@anilin.hu