Menedzsment

Ősz volt, szeptember, amikor 45 évvel ezelőtt pályakezdő vegyészmérnökként beléptem az akkori Anilinfesték és Vegyianyagforgalmi Vállalat kapuján.

Máig emlékszem a levegő ízére, az őszi illatra, és az izgalomra, ahogy átadom magam a felnőtt létnek, és elindulok az utamon. Laboratóriumban kezdtem, az egyetemi tanulmányaim itt változtak tapasztalattá.

A lendületem, kíváncsiságom vitt a lépcsőn felfelé, és különböző beosztások után 1990-töl kereskedelmi igazgatóként irányítom a vállalatot, amely az elmúlt 45 évben társam volt a hivatásban.

Goreczky László
kereskedelmi igazgató

Számomra az Anilin nem csak egy munkahely, hiszen ez a 4 évtized az életem törzse: férfivá, társsá, családapává, nagypapává, vezetővé értem közben.

Hogy miért nem váltottam? Hogy miért dolgozom ennyi év után is még az Anilinnál?

A kulcsszó: kapcsolat! Kapcsolat, kapcsolódás a munkatársakkal, az üzleti partnerekkel.

Büszke vagyok arra, hogy társaságunknál mindig első helyen állt a szakmai ismereten alapuló kereskedelem, a partnereinknek nyújtott teljeskörű tanácsadás.

Az értékesített termékeink garantált minősége, a megbízhatóság az alapja az üzleti együttműködéseinknek.

A vállalat 4 évtizedes stabil fennálása egyértelműen a válogatott szakember gárdának köszönhető.

A csapatunkkal sikerült egy olyan családias légkört megteremtenünk, amely kreatív, kölcsönös támogatáson alapuló, motiváló háttér a kihívásokkal teli mindennapokban.

A közös üzleti célokért való munkálkodás mellett, elkötelezettek vagyunk a környezetünkkel való tudatos, fenntartható együttélés iránt.

A munkahelyi hulladék szignifikáns csökkentése, a szelektív hulladékgyűjtés a csapatunk közös hitvallásaként jöhetett létre 2018-ban.
A biztos tudat munkatársaim nem szűnő elkötelezettségében, és a hivatásom iránti szenvedély ébreszt minden reggel.

Ez az energia az, amit  közvetíteni szeretnék továbbra is az üzleti és munkatársi kapcsolataimban.

Örömmel zárom bemutatkozó soraim Götz János igazgatóság elnöke és Dr. Hajnal Emese igazgatóság tagja nevében is a vállalati mottónkkal: az Anilinnél most is, a jövőben is

“Készleten a minőség!”

Goreczky László

kereskedelmi igazgató