Adatkezelés

A Társaság által üzemeltetett honlapon (http://www.anilin.hu/) potenciális üzleti partnerei számára a Társaság tájékoztatást ad főbb tevékenységeiről (vegyipari termékek kereskedelme, iroda bérbeadás), referenciáról, kapcsolattartási és elérhetőségei adatairól.

A honlapon személyes adatok gyűjtése, kezelése nem történik. A honlapon nyilvános, a Társaságra vonatkozó cégjegyzékben közzétett, azaz jogszabály erejénél fogva nyilvános adatok, illetve a Társaság által tevékenységével kapcsolatban (így különösen forgalmazott termékkör adatai) nyilvánosságra hozott adatok találhatóak.

A honlapon feltöltött fényképeken természetes személyek nem találhatóak, csak a tevékenységet (bérbeadásra kerülő ingatlant) bemutató helyszín, gépek, berendezések, anyagok és eszközök; illetve az érintett személyek a fénykép feltöltéséhez írásban hozzájárultak.

A honlap (illetve annak látogatók általi használata során) alapján statisztikai adatkezelés, adatgyűjtés illetve a honlap optimalizálása a www.google.com/analytics/ és a Google adwords (https://adwords.google.com/intl/hu_hu/home/) használatával történik, az itt írt oldalakon található felhasználási feltételek mellett. A honlap cookie-t nem használ. 

A honlapon keresztül lehetőség van személyes üzenet küldésére a Társaság számára. A „Kapcsolat” menüpontban megadásra kerülő személyes adatokat a Társaság az üzenet megválaszolásához szükséges módon és mértékben, azaz annak érdekében kezeli, hogy az érdeklődő által feltett kérdést személyre szabottan és teljeskörűen megválaszolja. A választ a Társaság egy hónapig tárolja, utána mind a megkeresés, mind az arra adott válasz törlésre kerül.  

A Társaság online áruházat, webshop-t nem üzemeltet. 

A Társaság honlapján „személyes fiók” létrehozására, vagy egyéb más célú regisztrációra, profil létrehozására nincsen lehetőség, ilyen jellegű és célú adatgyűjtést a Társaság nem végez. A honlapot a Társaság maga – külső szolgáltató bevonása nélkül – üzemelteti, a domain jogszerű használatával rendelkezik.