Élelmiszeripari termékek
Napjainkban az élelmiszer(ipari termékek tömeg)gyártás(a) elképzelhetetlen adalékanyagok használata nélkül. Az adalékanyagok segítségével megőrizhetjük a termékek tápértékét, növelhetjük eltarthatóságukat, javíthatjuk érzékszervi tulajdonságaikat valamint feldolgozhatóságukat, így biztosítva az állandó minőségű termékek gyártását.
Az Anilin Zrt. elsődleges törekvése a legmagasabb minőségű termékek készletezése és forgalmazása, melyek mindenkor megfelelnek a hatályos Európai Uniós előírásoknak. Ennek biztosítása érdekében társaságunk minőségirányítási és élelmiszerbiztonsági irányítási rendszereket működtet (ISO 9001 és ISO 22000).
- Aceszulfám-K
- Ammónium-hidrogén-karbonát (szalalkáli)
- Aszkorbinsav
- Aszpartám (granulátum)
- Citromsav-anhidrát
- Citromsav-monohidrát
- Diammónium-foszfát
- Étkezési vákumsó
- Eritrit
- Fruktóz
- Kálium-metabiszulfit (borkén)
- Kálium-szorbát (granulátum)
- Kókuszvirág cukor
- Monokálium-foszfát
- Nátrium-benzoát (granulátum)
- Nátrium-ciklamát
- Nátrium-metabiszulfit
- Nátrium-szacharinát
- Stevia (por, granulátum, tabletta)
- Színezékek
- Szukralóz
- Taumatin
- Taurin
- Trinátrium-citrát
- Xantángumi
- Xilit
További információk
Pócsik Frida
+36 30 477 9055
+36 1 323 3088
frida.pocsik@anilin.hu
Sándor Beáta
+36 1 323 3084
sandorb@anilin.hu