Elérhetőségek:

Cím: 1097 Budapest,

Gubacsi út 10/a

Telefon: +36-1-215-3058

Fax: +36-1-215-2387

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.







Vegytisztítási termékek

 

Felhasználási terület

Termék

Csomagolási egység

Elő detasálók

   

Cukor, izzadtság, vér utcai szennyeződés (alkalikus)

UNISOL 1

5 kg

Gyümölcs, tea, kávé, fű (savas)

UNISOL 2

5 kg

Lakk, festék, színezék gyanták (semleges)

UNISOL 3

5 kg

Golyóstoll, tinta, elszíneződés (semleges)

UNISOL 4

5 kg

Vér, fehérje, tej, stb. (lúgos)

NEOCRYL EW

0.5 kg

Ragasztó, gyanták (semleges)

NEOCRYL KL

0.5 kg

Festék, gyanta, ragasztó, stb. (semleges)

NEOCRYL LA

0.5 kg

Cukor, keményítő, só, stb. (semleges)

NEOCRYL NAS

0.5 kg

Tinta, toll, stb. (semleges)

NEOCRYL TI

0.5 kg

Gyümölcs, kávé, tea, stb. (savanyú)

NEOCRYL OK

0.5 kg

     

Speciális detasálók

   

Vér, fehérje, tej, stb. (semleges)

NEOCRYL BL

0.5 kg

Fényképészeti vegyszerek, jód, stb. (savas)

NEOCRYL FO

0.5 kg

Rozsda, festék, stb. (savas)

NEOCRYL RO

0.5 kg

Tannin, festék, vörös bor, stb. (semleges)

NEOCRYL TA

0.5 kg

     

Speciális bekefélőszer friss illattal

BUCOFRESH START

25 kg

     

Tisztítás erősítők

   

Nagy koncentrációjú, antisztatizákó, baktérium ölő savmegkötő, lerakódásgátló adalékkal friss tartós illattal

BUCOFRESH KONZ.

25 kg

Antisztatizáló desodoráló hatású

ALBOXÁN DEO

25 kg

Tisztításerősítő munkaruhához jó emulgáló diszpergáló hatású

ALBOXÁN IND

25 kg

     

PERKLÓRETILÉN

PERKLÓRETILÉN

25/30, 330 kg

     

SZŰRŐPOR

HYFLO SUPER CELL.

25 kg

     

Zsíroldó adalék vizes mosáshoz

SECONAL OIL EX

10 kg

     

TEXTIL Anyag keményítő

APRETT S-A

10 kg

     

KELLÉKEK

DRÓTVÁLLFA

500 db/doboz

 

NADRÁGCSÍK

2 500 db/doboz

     

 

További információ:

Pásztorka Éva

30/195-8183

1/323-3089

  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 Csomós Lilla

1/323-3082

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.